2014. április 29., kedd

PocketLÜK tábla készlet újdonság LÜK - Jelenlegi ára: 1 849 Ft


Az aukció tárgya 1 db PocketLÜK csomag. A csomagban megtalálható az alaptábla, egy darab feladatlappal. Fóliázott, csak alaplap, önállóan nem vásárolható.
Kétféle füzettel lehet rendelni:
1. Víz alatti kalandok
2. Képes fejtörők
A kirakókészlethez jelenleg 4 féle füzet kapható! Megtalálhatók az aukcióim között.
2-3 éves kortól 5 éves korig ajánlom, már kicsik is kezdhetnek vele!  
A füzetben 23 feladat van, megoldásokkal, a gyerek is le tudja ellenőrizni. Praktikus, kocsiban, utazás közben is használható, nincsenek benne kieső részek! A megoldást oldalt kell beállítani, a kis karokat a  megfelelő állásba helyezve.
Logika Ügyesség Kitartás – LÜK
Több, mint 40 év tapasztalatai és sikerei, folyamatos ellenőrzés és újítás – íme, a LÜK több generáción átívelő, nemzetközi népszerűségének néhány titka. A sorozat szerzői tapasztalt pedagógusok és kutatók, illusztrátorai gyermekkönyvekre szakosodott képzőművészek. A kötetek egyrészt a kulcskompetenciák, másrészt az első iskolai évek sikereihez nélkülözhetetlen személyiségvonások differenciált fejlesztésének lehetőségeit kínálják. A feladatok változatosak, játékosak és sokfélék. Alkalmasak egyéni és csoportmunkára, a délelőtti tanítás változatosabbá tételére, a számonkérés – pl. tudáspróbák – előkészítésére, és a délutáni foglalkozások színvonalának emelésére egyaránt.
A PocketLÜK alapkészlet a sorozat minden tagjához használható, tehát elég csupán egyszer megvásárolni – annál is inkább, mivel az alaplap időtálló, jó minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült. E készlet egyedülálló tulajdonságai révén a gyerekek teljesen önállóan oldhatják meg a feladatokat, sőt megoldásaikat maguk ellenőrizhetik, szükség esetén javíthatják is.  
Játékos, érdekes feladatok a tanuláshoz legfontosabb képességek fejlesztéséhez: megfigyelés, összpontosítás, kitartás – a sikeres, örömteli iskolaévekért!
Az érdekes, figyelemfelkeltő képek pontos megfigyelése, összehasonlítása és egymáshoz rendelése által igen hatékonyan fejleszthető a problémamegoldó gondolkodás – mégpedig úgy, hogy közben a gyermek sikerélményhez juthat.
A fejtörők mindig játékosak, ugyanakkor épp összetettségük révén jelentős mértékben járulnak hozzá a bal, illetve a jobb agyféltekéhez köthető készségek és képességek összehangolt fejlődéséhez.
Egyaránt alkalmas otthoni, egyéni tanulásra, és az óvodai munka elmélyítésére, gyakorlására.  A különböző nehézségű feladatok igen hatékonyak a lassabban haladók integrálására is.



Jelenlegi ára: 1 849 Ft

Az aukció vége: 2014-05-19 14:52
. PocketLÜK tábla készlet újdonság LÜK - Jelenlegi ára: 1 849 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése