2014. július 22., kedd

Kosmoodisk ACTIVE Sportöv ? A derékfájás enyhítésé - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Szórakoztató elektronika | Háztartási gép | Ruházat, divat | Sport, fitness | Egészség, szépségápolás DR. LEVIN mágneses derékpánt Szüntesse meg a fájdalmat!
Eredeti ára : 22. 990 Ft A termék akciós ára : 4. 990 Ft A Kosmodisk Active viselése maximális kényelmet biztosít. Megtámasztja és bemelegíti a gerinc deréktáji részét, rugalmassá teszi az egész testet. A Kosmodisk Active sportövvel búcsút inthet a derékfájásnak!
Szabaduljon meg a fájdalomtól A KOSMODISK ACTIVE Sportöv egy különleges Kosmodisk termék, amelyet szakemberekkel és hivatásos sportolókkal közösen fejlesztettünk ki a deréktáji fájdalom csökkentésére vagy megszüntetésére. A Kosmodisk által kifejtett masszírozó hatás stimulálja a deréktáj környéki izmokat. Ezáltal hő képződik, amely serkenti a vérkeringést, és ezzel ellazítja az izmokat és csökkenti a feszültséget. Az öv anyaga kiváló minőségű, elasztikus pamut-poliamid, amely kellemes tapintású és viselésű. A Kosmodisk egyedi rögzítő rendszere egy másik használati módot is kínál ? elasztikus pántokat. A KOSMODISK ACTIVE Sportövet elsősorban az aktív életet élők számára ajánljuk, mivel a sportolás és a napi tevékenység során megerőltetik a gerinc deréktáji részét. Úgy hat, mint egy amulett A Kosmodisk hypoallergén, műanyag csigolyapontjait úgy alakítottuk ki, hogy az Ön gerincével együtt mozogjanak. A csigolyapontok sora megtámasztja a gerinc deréktáji részét, enyhe nyomást gyakorol rá, akárcsak egy csontkovács vagy gyógytornász ujjai. A kialakításának köszönhetően hat, nem használ másmilyen energiaforrást, mint például mágnest vagy elemet. Addig működik, amíg a formája nem sérül meg. Eredeti ára : 22. 990 Ft Akciós ára : 4. 990 Ft


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2014-08-12 15:18
. Kosmoodisk ACTIVE Sportöv ? A derékfájás enyhítésé - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése