2015. április 25., szombat

TRX Pro Trainer P3! Legújabb! Hologramos! 2-3 hét! - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

TRX Suspension Trainer Home Professional P3! A legujjabb TRX! Rendelésre! Hologramal ellátva!
 Többi termékem megtekintéséhez KATTINTSON IDE!
A TRX Suspension Trainer
A TRX Suspension Trainer a funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise). A Suspension Trainer egy könnyen hordozható heveder-rendszer, mely mobil edzőteremként használható. A felfüggesztéses edzés (Suspension Training) jellemzője, hogy a felhasználó kezét vagy lábát egy felfüggesztési pont tartja, miközben a másik végtaggal a talajon támaszkodik. Ellenállásként a saját testsúlyt használja, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge illetve a stabilitás adja. Ezáltal gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. Alkalmazható bárhol, bármilyen fittségi szinten, és bármilyen fittségi célhoz. Használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot, és a core izmok stabilitását tudjuk fejleszteni.
 Kérem érdeklodjon mielott leüti, hogy elérheto-e a termék. Csere nem érdekel. Nagy mennyiségu rendelés esetén tudok kedvezményt adni. Minden rendelésnél a megjegyzésben tüntesse fel a sapka kódját és a kért méretet.
A teljes fizetendő összeg 21 000 Ft.
A szállítási költség 2100 Ft. Személyes átvételre és utánvétre nincs lehetőség.
A termék csak rendelésre elérheto, a szállítási ido 15-60 nap, de ez változhat a posta gyorsasága és terheltsége függvényében. Általában 2-3 hét körül szokott tartani a szállítás. A 60 nap csak extrém esetekre vonatkozik és ha nem érkezik meg a postai feladástól számítva 60 napon belül a csomag akkor a forgalmazó visszafizeti a vételárat.
Rendelés menete:
 Átutalja vagy befizeti az összeget egy OTP Bankban, amint megérkezik az
összeg már tudom is rendelni a terméket, 2-5 munkanapon belül feladja
a forgalmazó a csomagot és átlagosan 15-60 nap a szállítás. Általában 2-3 hét körül szokott megérkezni. A 60 nap csak extrém esetekre vonatkozik és forgalmazónak van egy olyan ajánlata, hogy a feladást követo 60 napon belül nem érkezik meg a termék akkor visszafizeti az árát. A feladáskor megadok egy csomagköveto azonosítót amivel nyomon lehet követni a csomag állapotát.
Csak komoly érdeklodök jelentkezését várom, az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést. A postai szállítás idotartamáért nem vállalok felelosséget, miután megérkezett a termék méret és nem tetszés miatt nem tudom cserélni a terméket, a forgalmazó felé tudom továbbítani ezeket a kéréseket, rajta múlik, hogy elfogadja vagy sem. Kérem ennek tudatában licitáljon.
A szállítás csak ajánlott levélként, elore utalással elérheto.
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)! Az ÁSZF-et itt tudja elolvasni:
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Általános Szerzodési Feltételek!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Ha bármilyen krédés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!


Jelenlegi ára: 18 900 Ft

Az aukció vége: 2015-05-14 23:23
. TRX Pro Trainer P3! Legújabb! Hologramos! 2-3 hét! - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése